facebooktwitterlinkedininstagramfacebooktwitterlinkedininstagram

Recensies

Luxury Photo Experience

Luxury Photo Experience

Luxury Photo Experience

Luxury Photo Experience

ACE Luxury DJ Shows

Erwin Budding verzorgt in samenwerking met ACE Luxury DJ shows zeer begenadigd en professioneel de ‘Luxury Photo Experience’. Hij maakt schitterende real life foto’s van uw feestende gasten in of buiten de photo booth, welke direct kunnen worden geprojecteerd op schermen in de ruimte. Erwin is een ontwapenende, enthousiaste en warme persoonlijkheid. Dit zie je terug in zijn foto’s. Door Erwin zijn inzet wordt ieder feest nog leuker en energieker!

Jeroen Gilles
Eigenaar ACE Luxury DJ Shows
http://www.luxurydjshows.nl


Almere Haven Festival

Almere Haven Festival

Total Sound Reinforcement

Erwin Budding Photography verzorgt voor al onze grootstedelijke evenementen en B2B meetings de fotografie. Dit doet hij met passie, kennis van zaken en met een glimlach. Erwin Budding brengt onze boodschap BELEVING over door middel van het juiste beeldmateriaal “van toepassing naar de techniek”. Hij spreekt de taal van de opdrachtgever heeft een open mind denkt van nature in creativiteit. Wij zijn erg blij met het resultaat maar zien nog meer uit naar hetgeen hij in de toekomst voor ons gaat betekenen.

Martijn Groot en Han Wassink

Eigenaren Total Sound Reinforcement
www.tsr-online.nl


Artiest Rik Limonard

Artiest Rik Limonard

Toen ik de foto’s te zien kreeg was ik ontzettend enthousiast! De foto’s waren nog beter dan dat ik me had voorgesteld. Het was mooi om te zien hoe Erwin mijn ideeën vertaald heeft in sterke beelden. Ik wilde foto’s voor mijn website en mijn EP. En Erwin zijn foto’s kan ik daarvoor ook heel goed gebruiken. 

Zie hier ook de behind the scenes video: https://youtu.be/YCTAY3t9JQc

Rik Limonard
Artiest
www.riklimonard.com


Triangleblox

Sign&Meer – Stickstagram.com

Bedank voor de super gave foto’s voor www.stickstagram.com! Door jouw gevoel voor compositie ziet de site er fantastisch uit! Wanneer kan je de foto’s voor Sign & Meer maken?

Mark Botter
Directeur Sign&Meer

www.Stickstagram.com / www.signenmeer.nl


Opening Verkeersplein Amsterdam

Verkeersplein Amsterdam

Erwin Budding heeft de opening van Verkeersplein Amsterdam fotografisch vastgelegd. Hij heeft dit naar aller tevredenheid uitgevoerd. De fotografie is professioneel, dynamisch en precies wat wij nodig hadden voor onze uitingen naar de pers etc. Hij was in staat om de sfeer van de bijeenkomst goed vast te leggen. Bij een volgend evenement zullen we zeker aan Erwin denken. Ik kan Erwin ten zeerste aanbevelen.

Tom Thobe
Directeur Verkeersplein Amsterdam
www.verkeerspleinamsterdam.nl


BJH Safety Services

BJH Safety Services

BJH Safety Services

Erwin Budding Photography heeft ons ondersteunt bij het maken van een productcatalogus en het opzetten van een fotorapportage voor de website van BJH Safety Services (nieuwe website is nog niet online). Voor de productcatalogus zijn onze artikelen uit verschillende hoeken gefotografeerd teneinde professionaliteit uit te stralen. In de fotorapportage van onze website heeft hij verschillende voorstellen gedaan om onze diensten zo goed mogelijk eruit te lichten. Onze opdrachtgevers zijn zeer tevreden over de opgestelde productcatalogus en de professionele website. Dit succes is mede te danken aan Erwin Budding Photography. Ik ben dan ook zeer trots over het gestelde eindresultaat.

Ronald Brik
Algemeen Directeur

www.bjhsafetyservices.nl


Vrijwilligers en Mantelzorg Centrale Almere

Vrijwilligers en Mantelzorgcentrale Almere

Vrijwilligers en Mantelzorg Centrale Almere

Erwin heeft hele mooie foto’s gemaakt voor onze nieuwe website. Heel moeilijk om bannerfoto’s te maken in het juiste formaat die goed weerspiegelen wat wij uitdragen. Super gelukt! Heel blij mee.

Yvette van Ree
VMCA
www.vmca.nl


Baby Lou Robin

Baby Lou Robin

Trotse ouders 2

Begin februari 2015 heeft Erwin foto’s gemaakt van onze dochter Lou (8 weken oud). Voor het fotograferen en mooi in beeld brengen van een baby is veel geduld en liefde nodig. Erwin wist een relaxte sfeer te creëren waardoor onze dochter erg op haar gemak was. Dit zie je goed terug op de foto’s. Hij is zeer creatief in het bedenken van verschillende setting, maar stond ook open voor onze inbreng. Erwin, super bedankt voor de mooie foto’s die je van onze kleine Lou hebt gemaakt!

Claudia & Simon


Baby

Baby Zoë

Trotse ouders 1

Nogmaals bedankt voor de super mooie foto’s van Zoë! Het is niet makkelijk om een baby van een paar weken te fotograferen. Met veel geduld en de rust die je uitstraalde, zijn de foto’s ontzettend mooi geworden en zijn wij heel blij met het eindresultaat.

Mara & Ferdy


Trouwceremonie-Fred&Andrea

Trouwceremonie Fred & Andrea

Bruidspaar Fred & Andrea

Heel erg blij waren wij dat Erwin de opdracht: onze trouwceremonie vastleggen, aan nam. Ons huwelijk was heel klein met alleen onze kinderen en beste vrienden, tien man en vrouw in totaal. Kortom heel intiem en daar wilden wij een vertrouwd iemand bij hebben voor de foto’s én iemand die bijzondere foto’s maakt; we wilden in geen geval een traditionele weergave van ons huwelijk. En dat is gelukt! De foto’s geven een mooi ‘familie inkijkje’ van de prachtige dag -met zon- van hoe het was! De foto’s geven perfect de sfeer weer van hoe wij het hebben ervaren. Erwin heeft bijzondere overzichtsfoto’s gemaakt, maar ook heel mooie detailfoto’s. Hij heeft een bijzondere kijk op bruidsfotografie en dat hebben wij zeer kunnen waarderen.

Fred & Andrea