Launch Event 2014
[entry-title permalink="0"]

Dit is mijn allereerste blogpost!
Ik heb er veel zin in en ondertussen vraag ik mij hardop af “wat zal ik hier de komende tijd allemaal gaan schrijven” en “zitten mijn volgers hier wel op te wachten?”. Tijd zal het leren en feedback is welkom! In mijn blogpost wil ik interactie creëren, maar ik wil vooral mijn belevenissen als fotograaf delen met iedereen die geïnteresseerd is.

Launch Event
Op vrijdag 21 november presenteerde ik mijn website op het door ons zelf georganiseerde Launch Event.
Samen met Mark Botter, eigenaar van Sign en Meer hadden we het idee om onze presentaties samen te voegen en daarbij andere bedrijven uit te nodigen om zichzelf te presenteren. Dit alles in een ongedwongen sfeer. De danseressen van Studio Dance-A-Lot opende het Launch Event met een super leuke streetdance. Sign en Meer presenteerde The Cube Wal, een ingenieus systeem waarmee een bedrijf zich kan presenteren op evenementen. De bedrijven Studio OOM, Stonepaper, Total Sound Reinforcement en Social and More presenteerde zich met een stand.

Mijn website ging live met een knal!

Waarom zou je van een simpel iets, als je website online zetten, niet een feestje maken?

Hieronder het toffe videoverslag van 1:30 minuten van Summitmedia:

www.summitmedia.nl
www.signenmeer.nl
www.tsr-online.nl
www.socialandmore.nl
www.deglasbak-almere.nl/activiteiten-aanbod/81-studio-dance-a-lot